Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Luxe Hout betonschutting, veranda en tegelwerk. Complete tuinrenovatie

Tegels

Ontdek duurzame schoonheid voor binnen en buiten met onze hoogwaardige keramische tegels. Stijlvol, weerbestendig en perfect voor elke ruimte!

Tegels

Tegels zijn er voor allerlei doeleinden. Tegels bieden veel mogelijkheden en hebben een unieke uitstraling. Omdat goede tegels een leven lang meegaan, is het belangrijk om een zorgvuldige keuze te maken. In het ruime aanbod van VNK Garden heeft u alle keuze én slaagt u gegarandeerd voor tegels waarmee u het interieur en/of de tuin van uw dromen realiseert.

Onze tegels zijn

Ontdek onze tegelcollectie

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de mogelijkheden

De vier pijlers

Onze belofte

1. Deskundig advies

Wij denken graag met u mee over het gewenste eindresultaat. Neem contact op voor al uw vragen.

2. Kwaliteit service

Wij bieden u volledige ontzorging van kennismaking tot nazorg. U kunt ons altijd bereiken voor vragen.

3. Eigen montageteam

Met ons eigen personeel komen wij met een eigen inmeet- en montageteam. Maak vrijblijvend een afspraak.

4. Snelle plaatsing

Bij materiaal op voorraad plaatsen wij al binnen 4 weken uw veranda’s, glazen schuifwanden en schuttingen.

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Waarom keramische tegels?

Keramische tegels vormen een ideale keuze voor het verfraaien van je tuin dankzij hun indrukwekkende eigenschappen. Ontdek waarom deze tegels de perfecte toevoeging kunnen zijn aan jouw buitenruimte.

1. Duurzaamheid voor de lange termijn
Keramische tegels zijn vervaardigd met materialen van hoge kwaliteit, waardoor ze een duurzame en langdurige oplossing zijn. Bestand tegen slijtage en weersinvloeden behouden ze moeiteloos hun prachtige uitstraling door de seizoenen heen.

2. Weerbestendigheid voor elk klimaat
Of het nu de brandende zon is of koude winterdagen, keramische tegels zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden. Vorst, regen en UV-straling hebben geen invloed op hun kleur of structuur, waardoor ze het hele jaar door ideaal zijn.

3. Onderhoudsgemak en netheid
Dankzij hun niet-poreuze oppervlak zijn keramische tegels eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Vlekken, vuil en algen hebben weinig kans om zich te hechten, waardoor je tuinpaden of terrassen er altijd verzorgd uitzien.

4. Niet alleen functioneel, maar ook stijlvol
Keramische tegels bieden een veelzijdigheid aan ontwerpmogelijkheden. Met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen kun je eenvoudig de perfecte stijl creëren die aansluit bij de esthetiek van je tuin.

5. Perfecte combinatie van vorm en functie
Van terrassen tot tuinpaden, keramische tegels bieden de perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit. Creëer een uitnodigende buitenruimte waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Investeer in de schoonheid en veerkracht van keramische tegels voor je tuin, en transformeer je buitenruimte in een oase van comfort en stijl. Ontdek vandaag nog de talloze mogelijkheden die keramische tegels te bieden hebben voor jouw unieke tuinproject.

Waar kun je keramische tegels plaatsen?

Keramische tegels kunnen op verschillende manieren rondom jouw huis worden gebruikt om zowel functionaliteit als esthetiek te bieden. Een terras of serre bedekt met keramische tegels creëert een verlengstuk van je woonruimte naar buiten. Met een breed scala aan kleuren en patronen kun je de perfecte sfeer creëren die aansluit bij je persoonlijke stijl.

Leg keramische tegels op het pad naar de voordeur om een gastvrije entree te creëren. Samen zoeken wij naar de stijl wat het huis en jou weerspiegelt.